Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: výrobky

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 53 | Str. 3 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny
89,3 %
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky
92,3 %
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny
91,7 %
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků
91,3 %
Ekonomie - vypracované otázky
81,4 %
Ekologické aspekty distribuce potravin
80,6 %
Cukrovinky
79,1 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení
92,3 %
Chemie potravin - praktická cvičení
90,0 %
Chemické složení masa , Masných výrobků
81,3 %
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky
88,4 %
Balení masa a masných výrobků
77,1 %
Aditiva
78,9 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: