Výsledky vyhledávání pro: výrobky
Projektů 53 | Str. 3 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny |
89,3 % |
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky |
92,3 % |
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny |
91,7 % |
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků |
91,3 % |
Ekonomie - vypracované otázky |
81,4 % |
Ekologické aspekty distribuce potravin |
80,6 % |
Cukrovinky |
79,1 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení |
92,3 % |
Chemie potravin - praktická cvičení |
90,0 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky |
88,4 % |
Balení masa a masných výrobků |
77,1 % |
Aditiva |
78,9 % |