Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: stanovení

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 63 | Str. 3 / 4


Uni / Název projektu Kvalita
Stanovení základních nutrientů potravin
82,1 %
Princip stanovení operační a koncepční činnosti vedoucích pracovníků
81,8 %
Stanovení koncentrace vodného roztoku sacharózy kruhovým polarimetrem
81,5 %
Stanovení spalného tepla a výhřevnosti plynných paliv
81,2 %
Využití TLC (tenkovrstvá chromatografie) pro stanovení cizorodých látek v potravinách
80,8 %
Stanovení výhřevného tepla a výhřevnosti plynných paliv
80,7 %
Stanovení měrného tepla
80,4 %
Stanovení efektivní hodnoty veličiny
80,4 %
Stanovení ohybových vlastností kompozitních materiálů
79,7 %
Stanovení kritické micelární koncentrace
79,5 %
Stanovení koeficientu dynamického tření
79,4 %
Stanovení měrného tepla pevných látek
79,2 %
Stanovení ohybových vlastností kompozitních materiálů
79,1 %
Faktory ovlivňující cenová rozhodnutí
77,9 %
Extrakční metody
77,6 %
Stanovení základních nutrientů
76,5 %
Stanovení sacharidů
76,2 %
Stanovení bilirubinu v séru
76,0 %
Management plánování
75,9 %
Rozhodovací metody
74,8 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: