Výsledky vyhledávání pro: stanovení
Projektů 63 | Str. 3 / 4
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Stanovení základních nutrientů potravin |
82,1 % |
Princip stanovení operační a koncepční činnosti vedoucích pracovníků |
81,8 % |
Stanovení koncentrace vodného roztoku sacharózy kruhovým polarimetrem |
81,5 % |
Stanovení spalného tepla a výhřevnosti plynných paliv |
81,2 % |
Využití TLC (tenkovrstvá chromatografie) pro stanovení cizorodých látek v potravinách |
80,8 % |
Stanovení výhřevného tepla a výhřevnosti plynných paliv |
80,7 % |
Stanovení měrného tepla |
80,4 % |
Stanovení efektivní hodnoty veličiny |
80,4 % |
Stanovení ohybových vlastností kompozitních materiálů |
79,7 % |
Stanovení kritické micelární koncentrace |
79,5 % |
Stanovení koeficientu dynamického tření |
79,4 % |
Stanovení měrného tepla pevných látek |
79,2 % |
Stanovení ohybových vlastností kompozitních materiálů |
79,1 % |
Faktory ovlivňující cenová rozhodnutí |
77,9 % |
Extrakční metody |
77,6 % |
Stanovení základních nutrientů |
76,5 % |
Stanovení sacharidů |
76,2 % |
Stanovení bilirubinu v séru |
76,0 % |
Management plánování |
75,9 % |
Rozhodovací metody |
74,8 % |