Výsledky vyhledávání pro: vina
Projektů 104 | Str. 3 / 6
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami, potravinářská aditiva AJ |
85,3 % |
Výpisky k tématu Cukrovarnictví |
85,3 % |
Technologie masa - legislativa |
85,1 % |
Perspektivy rozvoje vinařské turistiky na jižní Moravě |
84,6 % |
Strategické možnosti ve vinařství v České republice |
84,6 % |
Podpora praktických kompetencí projekční činnosti v regionálním rozvoji |
84,6 % |
Biologicky aktivní přírodní látky (Základní pojmy, Droga, Rozdělení drog, Alkaloidy, Drogy rostlinného původu...) |
84,6 % |
Téma: Potravinářství, výživa člověka |
84,5 % |
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena prasat |
84,3 % |
Potravinářská mikrobiologie - návody do cvičení |
84,2 % |
Prezentace z přednášek - Potravinářská genomika |
84,2 % |
Priority podnikatelských aktivit v regionu Jižní Moravy |
84,0 % |
Téma: Ekologické aspekty distribuce potravin |
84,0 % |
Sedimentace - Výroba a jakost rostlinných produktů |
84,0 % |
Vypracované zkouškové otázky z Mikrobiologie |
83,7 % |
Deskriptivní geometrie - Pomocný učební text |
83,7 % |
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Rizikové prvky a ostatní anorganické sloučeniny. |
83,7 % |
Fyziologie svalstva |
83,4 % |
Problematika komunálního odpadu. Prodejny potravinářského zboží a malé potravinářské výrobny |
83,4 % |
Jak psát dobré noviny. Manuál práce novináře. |
83,0 % |