Projektů 403 | Str. 3 / 21
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Výrobní zařízení pro výrobu mléka a mléčných výrobků |
91,2 % |
Prezentace z přednášek Hygiena produkce masa |
91,2 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady |
91,0 % |
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce |
90,8 % |
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny |
90,8 % |
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin |
90,8 % |
Zemědělství - primární sektor světového hospodářství |
90,8 % |
Stanovení indikátorových mikroorganismů |
90,6 % |
Veterinární a potravinářská legislativa |
90,6 % |
Řízení kvality a bezpečnosti potravin |
90,3 % |
Cvičení z Technologie masné produkce |
90,2 % |
Chléb a pečivo - technologické kroky |
90,2 % |
Vedlejší produkty živočišného původu |
90,2 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. - Metody stanovení mikroorganismů v potravinách |
90,2 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků |
90,2 % |
Nákazy zvířat - Mykoplazmové infekce |
90,1 % |
Chemie potravin - praktická cvičení |
90,0 % |
Praktická cvičení z Chemie potravin |
90,0 % |
Mikrobiologické laboratorní metody |
89,8 % |
Ekologizace provozu domácností (možnosti jednotlivce při úsporách energie, vody atd. situace ve světě a u nás) |
89,7 % |