Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 403 | Str. 3 / 21


Uni / Název projektu Kvalita
Výrobní zařízení pro výrobu mléka a mléčných výrobků
91,2 %
Prezentace z přednášek Hygiena produkce masa
91,2 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady
91,0 %
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce
90,8 %
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny
90,8 %
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin
90,8 %
Zemědělství - primární sektor světového hospodářství
90,8 %
Stanovení indikátorových mikroorganismů
90,6 %
Veterinární a potravinářská legislativa
90,6 %
Řízení kvality a bezpečnosti potravin
90,3 %
Cvičení z Technologie masné produkce
90,2 %
Chléb a pečivo - technologické kroky
90,2 %
Vedlejší produkty živočišného původu
90,2 %
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. - Metody stanovení mikroorganismů v potravinách
90,2 %
Technologie mléka a mléčných výrobků
90,2 %
Nákazy zvířat - Mykoplazmové infekce
90,1 %
Chemie potravin - praktická cvičení
90,0 %
Praktická cvičení z Chemie potravin
90,0 %
Mikrobiologické laboratorní metody
89,8 %
Ekologizace provozu domácností (možnosti jednotlivce při úsporách energie, vody atd. situace ve světě a u nás)
89,7 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: