Projektů 573 | Str. 3 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly |
92,3 % |
Imunofarmaka (Glukokortikoidy, Citostatika , Látky vázajíci se na imunogiliny,...) |
92,2 % |
Přednášky - Veterinární a potravinářská legislativa |
92,2 % |
Technologie a hygiena potravin živočišného původu |
92,2 % |
Návody k laboratorním cvičením z organické chemie |
92,2 % |
Vypracované zkouškové otázky ze Sociální farmacie |
92,2 % |
Nejčastější patologické nálezy - Prase domácí - Sus scrofa |
92,0 % |
Vypracované zkouškové otázky z předmětu Botanika |
92,0 % |
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu |
91,8 % |
Vybrané kapitoly z mikrobiologie pro farmaceuty |
91,8 % |
Vypracovaná osnova ke státnicím z Farmakologie |
91,7 % |
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny |
91,7 % |
Veterinární vyšetření jatečných zvířat a masa |
91,5 % |
Antiprotozoika, Anthelmintika, Antiparazitika |
91,5 % |
Vypracované otázky z předmětu Ekotoxikologie |
91,4 % |
Patobiochemie - vypracované zkouškové otázky |
91,4 % |
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody |
91,4 % |
Základy technologie mléka a mléčných výrobků |
91,4 % |
Hygiena a technologie vegetabilních produktů |
91,4 % |