Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 573 | Str. 3 / 29


Uni / Název projektu Kvalita
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3 %
Imunofarmaka (Glukokortikoidy, Citostatika , Látky vázajíci se na imunogiliny,...)
92,2 %
Přednášky - Veterinární a potravinářská legislativa
92,2 %
Technologie a hygiena potravin živočišného původu
92,2 %
Návody k laboratorním cvičením z organické chemie
92,2 %
Vypracované zkouškové otázky ze Sociální farmacie
92,2 %
Nejčastější patologické nálezy - Prase domácí - Sus scrofa
92,0 %
Vypracované zkouškové otázky z předmětu Botanika
92,0 %
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu
91,8 %
Vybrané kapitoly z mikrobiologie pro farmaceuty
91,8 %
Vypracovaná osnova ke státnicím z Farmakologie
91,7 %
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny
91,7 %
Veterinární vyšetření jatečných zvířat a masa
91,5 %
Antiprotozoika, Anthelmintika, Antiparazitika
91,5 %
Vypracované otázky z předmětu Ekotoxikologie
91,4 %
Patobiochemie - vypracované zkouškové otázky
91,4 %
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody
91,4 %
Základy technologie mléka a mléčných výrobků
91,4 %
Hygiena a technologie vegetabilních produktů
91,4 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: