Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 168 | Str. 3 / 9


Uni / Název projektu Kvalita
Přednášky ku předmětu Vinařství
89,4 %
Úvodní přednáška z Pícninářství
89,4 %
Šlechtění rostlin - obecná část
89,4 %
Přednášky z předmětu Pedologie
89,2 %
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany
89,2 %
Sukcese, potravní řetězce a společenstva
89,2 %
Biologie potravin a surovin živočišného původu
89,1 %
Speciální genetika - učební text z cvičení
88,9 %
Potravinářské inženýrství a technologie
88,9 %
Speciální fytopatologie - Choroby rostlin
88,9 %
Porážení jatečných zvířat, masná výroba - výtah z přednášek
88,7 %
Vypracované otázky z předmětu Produkce potravinářských surovin
88,7 %
Fixace vzdušného dusíku jetelovinami na orné půdě
88,6 %
Jeteloviny II (leguminózy)
88,6 %
Speciální fytotechnika - vypracované otázky
88,5 %
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport
88,2 %
Pšenice ozimá od A do Z
88,2 %
Význam a zdroje živočišných produktů
88,2 %
Základní pojmy z Ekologie
88,0 %
Technologie a hygiena výroby cukru
87,8 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: