Projektů 168 | Str. 3 / 9
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Přednášky ku předmětu Vinařství |
89,4 % |
Úvodní přednáška z Pícninářství |
89,4 % |
Šlechtění rostlin - obecná část |
89,4 % |
Přednášky z předmětu Pedologie |
89,2 % |
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany |
89,2 % |
Sukcese, potravní řetězce a společenstva |
89,2 % |
Biologie potravin a surovin živočišného původu |
89,1 % |
Speciální genetika - učební text z cvičení |
88,9 % |
Potravinářské inženýrství a technologie |
88,9 % |
Speciální fytopatologie - Choroby rostlin |
88,9 % |
Porážení jatečných zvířat, masná výroba - výtah z přednášek |
88,7 % |
Vypracované otázky z předmětu Produkce potravinářských surovin |
88,7 % |
Fixace vzdušného dusíku jetelovinami na orné půdě |
88,6 % |
Jeteloviny II (leguminózy) |
88,6 % |
Speciální fytotechnika - vypracované otázky |
88,5 % |
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport |
88,2 % |
Pšenice ozimá od A do Z |
88,2 % |
Význam a zdroje živočišných produktů |
88,2 % |
Základní pojmy z Ekologie |
88,0 % |
Technologie a hygiena výroby cukru |
87,8 % |