Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 195 | Str. 3 / 10


Uni / Název projektu Kvalita
Veterinární a potravinářská legislativa
90,6 %
Řízení kvality a bezpečnosti potravin
90,3 %
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. - Metody stanovení mikroorganismů v potravinách
90,2 %
Cvičení z Technologie masné produkce
90,2 %
Technologie mléka a mléčných výrobků
90,2 %
Chléb a pečivo - technologické kroky
90,2 %
Vedlejší produkty živočišného původu
90,2 %
Nákazy zvířat - Mykoplazmové infekce
90,1 %
Chemie potravin - praktická cvičení
90,0 %
Praktická cvičení z Chemie potravin
90,0 %
Mikrobiologické laboratorní metody
89,8 %
Vybrané choroby jatečných skotů
89,4 %
Veterinární prohlídka skotů po poražení (post mortem)
89,4 %
Protokoly o kontrolním zjištění - Bezpečnost potravin
89,4 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny
89,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření
89,2 %
Léčiva revmatoidní artritidy - antirevmatika
89,1 %
Skladba a struktura potravin
88,9 %
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek
88,9 %
Technologie konzervárenství
88,8 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: