Projektů 195 | Str. 3 / 10
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Veterinární a potravinářská legislativa |
90,6 % |
Řízení kvality a bezpečnosti potravin |
90,3 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. - Metody stanovení mikroorganismů v potravinách |
90,2 % |
Cvičení z Technologie masné produkce |
90,2 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků |
90,2 % |
Chléb a pečivo - technologické kroky |
90,2 % |
Vedlejší produkty živočišného původu |
90,2 % |
Nákazy zvířat - Mykoplazmové infekce |
90,1 % |
Chemie potravin - praktická cvičení |
90,0 % |
Praktická cvičení z Chemie potravin |
90,0 % |
Mikrobiologické laboratorní metody |
89,8 % |
Vybrané choroby jatečných skotů |
89,4 % |
Veterinární prohlídka skotů po poražení (post mortem) |
89,4 % |
Protokoly o kontrolním zjištění - Bezpečnost potravin |
89,4 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny |
89,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření |
89,2 % |
Léčiva revmatoidní artritidy - antirevmatika |
89,1 % |
Skladba a struktura potravin |
88,9 % |
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek |
88,9 % |
Technologie konzervárenství |
88,8 % |