Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 310 | Str. 3 / 16


Uni / Název projektu Kvalita
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce
90,8 %
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny
90,8 %
Veterinární a potravinářská legislativa
90,6 %
Stanovení indikátorových mikroorganismů
90,6 %
Řízení kvality a bezpečnosti potravin
90,3 %
Chléb a pečivo - technologické kroky
90,2 %
Cvičení z Technologie masné produkce
90,2 %
Technologie mléka a mléčných výrobků
90,2 %
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. - Metody stanovení mikroorganismů v potravinách
90,2 %
Vedlejší produkty živočišného původu
90,2 %
Chemie potravin - praktická cvičení
90,0 %
Ekologizace provozu domácností (možnosti jednotlivce při úsporách energie, vody atd. situace ve světě a u nás)
89,7 %
Vybrané choroby jatečných skotů
89,4 %
Veterinární prohlídka skotů po poražení (post mortem)
89,4 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny
89,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření
89,2 %
Systémy řízení v reálném čase
89,1 %
Biologie potravin a surovin živočišného původu
89,1 %
Cena a propagace - marketingová komunikace
88,9 %
Potravinářské inženýrství a technologie
88,9 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: