Projektů 310 | Str. 3 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce |
90,8 % |
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny |
90,8 % |
Veterinární a potravinářská legislativa |
90,6 % |
Stanovení indikátorových mikroorganismů |
90,6 % |
Řízení kvality a bezpečnosti potravin |
90,3 % |
Chléb a pečivo - technologické kroky |
90,2 % |
Cvičení z Technologie masné produkce |
90,2 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků |
90,2 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. - Metody stanovení mikroorganismů v potravinách |
90,2 % |
Vedlejší produkty živočišného původu |
90,2 % |
Chemie potravin - praktická cvičení |
90,0 % |
Ekologizace provozu domácností (možnosti jednotlivce při úsporách energie, vody atd. situace ve světě a u nás) |
89,7 % |
Vybrané choroby jatečných skotů |
89,4 % |
Veterinární prohlídka skotů po poražení (post mortem) |
89,4 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny |
89,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření |
89,2 % |
Systémy řízení v reálném čase |
89,1 % |
Biologie potravin a surovin živočišného původu |
89,1 % |
Cena a propagace - marketingová komunikace |
88,9 % |
Potravinářské inženýrství a technologie |
88,9 % |