Projektů 2 895 | Str. 35 / 145
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Potravinářské inženýrství a technologie |
88,9 % |
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek |
88,9 % |
Skladba a struktura potravin |
88,9 % |
Soubory otázek z biologie k bakalářským zkouškám - Biologie |
88,9 % |
Výpisky z přednášek z Chemie |
88,9 % |
Kartografie a geoinformatika |
88,9 % |
Laboratorní cvičení z chemie |
88,9 % |
Angiografie |
88,8 % |
Alternativní zdroje energie |
88,8 % |
Funkce - Základy matematiky |
88,8 % |
Kombinatorika - Základy matematiky |
88,8 % |
Základy chemie pro bakaláře |
88,8 % |
Označování a evidence potravinových zvířat |
88,8 % |
Technologie konzervárenství |
88,8 % |
Životní cykly plísní a houb |
88,8 % |
Vypracované otázky z Fyziky |
88,8 % |
Cvičení z předmětu Úprava pitných a čištění odpadních vod |
88,8 % |
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci v infekčním prostředí |
88,7 % |
Ochrana přírody - základní průřez |
88,7 % |
Využití teorie her ve strategickém rozhodování udržitelném využívání přírodních zdrojů a ochraně životního prostředí |
88,7 % |