Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 403 | Str. 4 / 21


Uni / Název projektu Kvalita
Kompletní přednášky z předmětu Balení potravin
89,5 %
Vybrané choroby jatečných skotů
89,4 %
Protokoly o kontrolním zjištění - Bezpečnost potravin
89,4 %
Veterinární prohlídka skotů po poražení (post mortem)
89,4 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny
89,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření
89,2 %
Biologie potravin a surovin živočišného původu
89,1 %
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek
88,9 %
Skladba a struktura potravin
88,9 %
Cena a propagace - marketingová komunikace
88,9 %
Potravinářské inženýrství a technologie
88,9 %
Označování a evidence potravinových zvířat
88,8 %
Technologie konzervárenství
88,8 %
Porážení jatečných zvířat, masná výroba - výtah z přednášek
88,7 %
Skripta na Balení potravin
88,6 %
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky
88,4 %
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport
88,2 %
Organismy jako bioindiátory stanovištních podmínek
88,2 %
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami
88,2 %
Ekologické zemědělství, zastoupení a význam v ČR a okolních zemích
88,2 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: