Projektů 403 | Str. 4 / 21
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Kompletní přednášky z předmětu Balení potravin |
89,5 % |
Vybrané choroby jatečných skotů |
89,4 % |
Protokoly o kontrolním zjištění - Bezpečnost potravin |
89,4 % |
Veterinární prohlídka skotů po poražení (post mortem) |
89,4 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny |
89,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření |
89,2 % |
Biologie potravin a surovin živočišného původu |
89,1 % |
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek |
88,9 % |
Skladba a struktura potravin |
88,9 % |
Cena a propagace - marketingová komunikace |
88,9 % |
Potravinářské inženýrství a technologie |
88,9 % |
Označování a evidence potravinových zvířat |
88,8 % |
Technologie konzervárenství |
88,8 % |
Porážení jatečných zvířat, masná výroba - výtah z přednášek |
88,7 % |
Skripta na Balení potravin |
88,6 % |
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky |
88,4 % |
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport |
88,2 % |
Organismy jako bioindiátory stanovištních podmínek |
88,2 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami |
88,2 % |
Ekologické zemědělství, zastoupení a význam v ČR a okolních zemích |
88,2 % |