Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 141 | Str. 4 / 8


Uni / Název projektu Kvalita
Alimentární infekce jako bioteror
83,3 %
Vodní zdroje (jejich využívání. problematika kontaminace vod, situace u nás i ve světě)
83,2 %
Ekologizace domácností
83,1 %
Téma: Vliv ekologických faktorů na geografické rozšíření a výskyt nemocí
83,1 %
Vliv ekologických faktorů na geografické rozšíření a výskyt nemocí
83,1 %
Vlivy zemědělství na atmosféru (zejména v živočíšné výrobě: NOX, NH3, H2S, CO2, CH4 atd.)
83,1 %
Téma: Důsledky likvidace tropických lesů
83,0 %
Agroekosystém - srovnání přírodních ekosystémů a agroekosystémů, přísun dodatkové energie, narušení potravních řetězců a autoregulačních mechanismů. Uplatnění ekologických principů
83,0 %
Asanační činnost, živočišné odpady
83,0 %
Funkční struktura ekosystému - tok energie a koloběh látek - potravní (trofické) řetězce
83,0 %
Druhy zpracování zemědělského odpadu a odpadů pocházejících z potravinářského průmyslu (kompostování, spalování, skládkování)
82,7 %
Biodiverzita a vymírání biologických druhů
82,6 %
Ekologické aspekty zemědělské výroby (limity zemědělské produkce, ztráty potravin, možnosti zvýšení světové produkce potravin, zelená revoluce, alternativní zemědělství)
82,6 %
Problematika čištění odpadních vod pocházejících z mlékárenského průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod.
82,3 %
Zemědělství jako ekostabilizující faktor - tvorba kulturní krajiny, ekoagroturistika, trvale udržitelné zemědělství, agroenvironmentální programy
82,3 %
Biogeochemické cykly (koloběh vody, kyslíku, uhlíku, dusíku, fosforu, síry, ostatních prvků i látek)
82,2 %
Posouzení odpadů zemědělsko - potravinářského komplexu PCB jako závažné kontaminanty rostlinné a živočišné produkce
82,2 %
Znečištění moří a oceánů
82,2 %
Problematika čištění odpadních vod pocházejících z tukového, drůbežářského průmyslu a zpracování ryb. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod.
82,1 %
Druhy zpracování zemědělského odpadu a odpadů pocházejících z potravinářského průmyslu (kompostování, spalování, skládkování)
82,1 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: