Projektů 243 | Str. 4 / 13
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Metabolismus mastných kyselin |
89,0 % |
Sacharidy - analýza potravin |
88,9 % |
Cholesterol a jeho transport |
88,9 % |
Věcná práva - základy práva |
88,8 % |
Zavádění systému kritických bodů HACCP |
88,8 % |
Jeteloviny II (leguminózy) |
88,6 % |
Stopové prvky (Jod, Selen, Měď, Mangan, Molybden, Chrom) |
88,6 % |
Fixace vzdušného dusíku jetelovinami na orné půdě |
88,6 % |
Anatomie trávicího ústrojí |
88,6 % |
Systém HACCP - Účinný nástroj pro zabezpečení zdravotní nezávadnosti potravin |
88,5 % |
Dědické právo - přednáška |
88,5 % |
Základy občanského práva |
88,3 % |
Strojírenská technologie ll - přednáška - Geometrie řezného nástroje |
88,3 % |
Obchodní závazkové vztahy |
88,3 % |
Přednáška na téma Pasterace |
88,3 % |
Fyziologie trávení a vstřebávání |
88,2 % |
Termomechanika - Sušení |
88,2 % |
Laboratorní cvičení z Termomechaniky - Kompresor a vývěva |
88,2 % |
Pšenice ozimá od A do Z |
88,2 % |
Kontaminanty v potravinách |
88,1 % |