Projektů 573 | Str. 4 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků |
91,3 % |
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků |
91,3 % |
Základy molekulární biologie pro farmaceuty |
91,2 % |
Farmakognosie (Podle Českého lékopisu 2009) |
91,2 % |
Výrobní zařízení pro výrobu mléka a mléčných výrobků |
91,2 % |
Prezentace z přednášek Hygiena produkce masa |
91,2 % |
Osnova ke zkušebním otázkám z farmakologie |
91,1 % |
Vícerozměrné statistické metody v biologii |
91,1 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady |
91,0 % |
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce |
90,8 % |
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin |
90,8 % |
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny |
90,8 % |
Sociální farmacie - Osnovička ke zkoušce |
90,8 % |
Zemědělství - primární sektor světového hospodářství |
90,8 % |
Specifické rysy užívání veterinárních léčiv |
90,7 % |
Stanovení indikátorových mikroorganismů |
90,6 % |
Cvičení z Farmakognosie - letní semestr |
90,6 % |
Veterinární a potravinářská legislativa |
90,6 % |
Technologie léků - kompletní přednášky |
90,5 % |
Elektronická skripta z Patofyziologie |
90,3 % |