Projektů 195 | Str. 4 / 10
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Technologie konzervárenství |
88,8 % |
Šlechtění a plemenitba |
88,0 % |
Hygiena produkce mléka |
88,0 % |
Pomocné zkoušky k prohlídce jatečných zvířat |
87,6 % |
Rostlinná produkce |
87,4 % |
Základy marketingu |
87,4 % |
Alimentární onemocnění |
87,3 % |
Stanovení reziduí inhibičních látek v mase a orgánech jatečných zvířat |
87,2 % |
Ovoce a zelenina |
87,0 % |
Ekologické aspekty zemědělské prvovýroby - živočišná produkce |
86,8 % |
Státní veterinární správa ČR - oddělení pro řešení krizových situací |
86,4 % |
Nákazy zvířat - Spirochetové infekce |
86,3 % |
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Skot |
86,3 % |
Rostlinné tuky |
86,3 % |
Běžná prohlídka skotů |
86,2 % |
Příprava těl poražených jatečných zvířat k prohlídce po poražení |
85,6 % |
Nevypracované zkouškové příklady z Bezpečnosti potravin |
85,3 % |
Nákazy zvířat - Tuberkulóza zvířat a její diagnostika |
85,2 % |
Technologie masa - legislativa |
85,1 % |
Rizika - jejich odhad, hodnocení a dopad na populaci |
85,1 % |