Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 195 | Str. 4 / 10


Uni / Název projektu Kvalita
Technologie konzervárenství
88,8 %
Šlechtění a plemenitba
88,0 %
Hygiena produkce mléka
88,0 %
Pomocné zkoušky k prohlídce jatečných zvířat
87,6 %
Rostlinná produkce
87,4 %
Základy marketingu
87,4 %
Alimentární onemocnění
87,3 %
Stanovení reziduí inhibičních látek v mase a orgánech jatečných zvířat
87,2 %
Ovoce a zelenina
87,0 %
Ekologické aspekty zemědělské prvovýroby - živočišná produkce
86,8 %
Státní veterinární správa ČR - oddělení pro řešení krizových situací
86,4 %
Nákazy zvířat - Spirochetové infekce
86,3 %
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Skot
86,3 %
Rostlinné tuky
86,3 %
Běžná prohlídka skotů
86,2 %
Příprava těl poražených jatečných zvířat k prohlídce po poražení
85,6 %
Nevypracované zkouškové příklady z Bezpečnosti potravin
85,3 %
Nákazy zvířat - Tuberkulóza zvířat a její diagnostika
85,2 %
Technologie masa - legislativa
85,1 %
Rizika - jejich odhad, hodnocení a dopad na populaci
85,1 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: