Projektů 310 | Str. 4 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Skladba a struktura potravin |
88,9 % |
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek |
88,9 % |
Technologie konzervárenství |
88,8 % |
Porážení jatečných zvířat, masná výroba - výtah z přednášek |
88,7 % |
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky |
88,4 % |
Organismy jako bioindiátory stanovištních podmínek |
88,2 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami |
88,2 % |
Přednášky z Kybernetiky |
88,2 % |
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport |
88,2 % |
Ekologické zemědělství, zastoupení a význam v ČR a okolních zemích |
88,2 % |
Hygiena produkce mléka |
88,0 % |
Šlechtění a plemenitba |
88,0 % |
Vliv staveb, činností a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP |
88,0 % |
Požadavky na syrové mléko, kontrola syrového mléka |
87,9 % |
Technologie a hygiena výroby cukru |
87,8 % |
Problematika odpadů pocházejících z biotechnologických a fermentačních procesů. |
87,7 % |
Pomocné zkoušky k prohlídce jatečných zvířat |
87,6 % |
Med - význam ve výživě člověka |
87,5 % |
Intenzivní zemědělství a životní prostředí |
87,5 % |
Rostlinná produkce |
87,4 % |