Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 310 | Str. 4 / 16


Uni / Název projektu Kvalita
Skladba a struktura potravin
88,9 %
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek
88,9 %
Technologie konzervárenství
88,8 %
Porážení jatečných zvířat, masná výroba - výtah z přednášek
88,7 %
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky
88,4 %
Organismy jako bioindiátory stanovištních podmínek
88,2 %
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami
88,2 %
Přednášky z Kybernetiky
88,2 %
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport
88,2 %
Ekologické zemědělství, zastoupení a význam v ČR a okolních zemích
88,2 %
Hygiena produkce mléka
88,0 %
Šlechtění a plemenitba
88,0 %
Vliv staveb, činností a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP
88,0 %
Požadavky na syrové mléko, kontrola syrového mléka
87,9 %
Technologie a hygiena výroby cukru
87,8 %
Problematika odpadů pocházejících z biotechnologických a fermentačních procesů.
87,7 %
Pomocné zkoušky k prohlídce jatečných zvířat
87,6 %
Med - význam ve výživě člověka
87,5 %
Intenzivní zemědělství a životní prostředí
87,5 %
Rostlinná produkce
87,4 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: