Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 141 | Str. 5 / 8


Uni / Název projektu Kvalita
Problematika čištění odpadních vod pocházejících z tukového, drůbežářského průmyslu a zpracování ryb. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod.
82,1 %
Téma: Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu
82,0 %
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské prvovýroby
82,0 %
Téma: Problematika odpadů pocházejících z obalových materiálů (obalový materiál, ekologické balení potravin)
81,9 %
Problematika komunálního odpadu a veřejné stravování
81,9 %
Ekologické zemědělství
81,8 %
Srovnejte zastoupení a význam ekologického zemědělství v ČR a okolních státech (přímo sousedících)
81,8 %
Ekologické zemědělství v ČR a sousedních zemích
81,5 %
Zdravotní nezávadnost krmiv a vody, vstup chem. látek a přípravků do životního prostředí zvířat
81,4 %
Potravní (trofické) vztahy
81,4 %
Téma: Problematika čištění odpadních vod pocházejících z masného průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod.
81,4 %
Téma: Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské výroby.
81,3 %
Nebezpečí toxických látek a jejich výskyt v životním prostředí
81,2 %
Vliv staveb, činnosti a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP (EIA)
81,1 %
Biologická invaze - globální problém lidstva
81,0 %
Znečištění moří a oceánů (příčiny, důsledky, možná řešení, současné i budoucí využívání mořských zdrojů)
80,8 %
Hlavní principy a pravidla ekologického zemědělství
80,7 %
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské výroby.
80,7 %
Odpady z výroby sladu a piva, z výroby vína a z lihovarnického průmyslu, jejich zpracování a využití
80,6 %
Asanační podnik a jeho vliv na ŽP
80,6 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: