Projektů 243 | Str. 5 / 13
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Analytická chemie - Optické metody |
88,1 % |
Prezentace na téma Pneumatiky |
88,0 % |
Technika pro potravinářské zpracování masa |
88,0 % |
Výroba lihu z obilovin |
88,0 % |
Katabolické procesy v organismu |
88,0 % |
Čištění a šrotování sladu |
87,9 % |
Přednášky ze Základů práva |
87,8 % |
Pícní víceleté trávy |
87,7 % |
Pivo a suroviny k výrobě piva |
87,7 % |
Vypracované zkouškové okruhy z předmětu Fyzika |
87,6 % |
Vzorkování - analýza potravin |
87,5 % |
Legislativa a normy, vztahující se k osivu pícnin |
87,4 % |
Přednášky z Koření |
87,4 % |
Obchodní společnosti |
87,4 % |
Jeteloviny (leguminózy) |
87,3 % |
Jetelovinotravní směsi |
87,3 % |
Fenykl obecný |
87,2 % |
Vypracované otázky ke zkoušce z předmětu Ekologické zemědělství |
87,2 % |
Prameny práva EU |
87,1 % |
Ovoce, zelenina a výrobky z nich |
86,9 % |