Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 243 | Str. 5 / 13


Uni / Název projektu Kvalita
Analytická chemie - Optické metody
88,1 %
Prezentace na téma Pneumatiky
88,0 %
Technika pro potravinářské zpracování masa
88,0 %
Výroba lihu z obilovin
88,0 %
Katabolické procesy v organismu
88,0 %
Čištění a šrotování sladu
87,9 %
Přednášky ze Základů práva
87,8 %
Pícní víceleté trávy
87,7 %
Pivo a suroviny k výrobě piva
87,7 %
Vypracované zkouškové okruhy z předmětu Fyzika
87,6 %
Vzorkování - analýza potravin
87,5 %
Legislativa a normy, vztahující se k osivu pícnin
87,4 %
Přednášky z Koření
87,4 %
Obchodní společnosti
87,4 %
Jeteloviny (leguminózy)
87,3 %
Jetelovinotravní směsi
87,3 %
Fenykl obecný
87,2 %
Vypracované otázky ke zkoušce z předmětu Ekologické zemědělství
87,2 %
Prameny práva EU
87,1 %
Ovoce, zelenina a výrobky z nich
86,9 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: