Projektů 573 | Str. 5 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Některé vypracované otázky z Botaniky |
90,3 % |
Řízení kvality a bezpečnosti potravin |
90,3 % |
Přednášky z předmětu Organická chemie |
90,3 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků |
90,2 % |
Cvičení z Technologie masné produkce |
90,2 % |
Vedlejší produkty živočišného původu |
90,2 % |
Vypracované přednášky z předmětu Zdravotnické prostředky |
90,2 % |
Chléb a pečivo - technologické kroky |
90,2 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. - Metody stanovení mikroorganismů v potravinách |
90,2 % |
Nákazy zvířat - Mykoplazmové infekce |
90,1 % |
Praktická cvičení z Chemie potravin |
90,0 % |
Chemie potravin - praktická cvičení |
90,0 % |
Terapeutické skupiny (Antiparazitika, Anthelmintika, Chemoterapeutika, Antivirotika, Laxativa, Hormony...) |
89,8 % |
Mikrobiologické laboratorní metody |
89,8 % |
Ekonomie zdravotní péče (Metody farmakoekonomické analýzy) |
89,8 % |
Klinická farmacie - přednášky a semináře |
89,8 % |
Přednášky z předmětu Mikrobiologie |
89,8 % |
Ekologizace provozu domácností (možnosti jednotlivce při úsporách energie, vody atd. situace ve světě a u nás) |
89,7 % |
Organická chemie - pracovní sešit |
89,7 % |
Léková politika nemocnic a možnosti jejího ovlivnění farmaceutem |
89,5 % |