Projektů 183 | Str. 5 / 10
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Metabolismus lipidů |
82,4 % |
Senzorické hodnocení komodit |
82,4 % |
Vypracovaný test z Chemie |
82,3 % |
Testy z Antioxidantů |
82,1 % |
Deriváty kyseliny uhličité |
81,8 % |
Senzorická analýza |
81,7 % |
Hemoglobin a další hemoproteiny |
81,4 % |
Názvosloví derivátů karboxylových kyselin |
81,0 % |
Aminokyseliny, proteiny |
80,9 % |
Chemické laboratorní metody v analýze potravin |
80,7 % |
Systematické názvosloví uhlovodíků |
80,3 % |
Prvky VII.A skupiny - halogeny |
80,2 % |
Rozpustnost solí ve vodě |
79,6 % |
Stanovení kritické micelární koncentrace |
79,5 % |
Organická chemie |
79,4 % |
Aditiva |
78,9 % |
Vybrané prvky z anorganické chemie |
78,8 % |
Farmaceutická chemie - Test |
78,5 % |
Organická chemie - Určování struktury |
78,0 % |
Fyzikálně-chemické parametry jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin |
77,8 % |