Projektů 168 | Str. 5 / 9
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vlastnosti mléka |
86,1 % |
Prezentace o Mrazení |
86,1 % |
Technologie masné produkce - Sanitace |
85,9 % |
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě |
85,8 % |
Vejce - Jak by mělo vypadat kvalitní vejce ? |
85,7 % |
Posmrtné změny - vaznost masa |
85,5 % |
Produkční oblasti kávy |
85,4 % |
Morfologie jednoletých pícnin a skladba LOS |
85,4 % |
Zpracování ryb |
85,2 % |
Luštěniny a jejich význam ve výživě člověka |
85,0 % |
Úvod do mlékařství - Cizorodé látky v mléce |
84,8 % |
Barva masa a masných výrobků |
84,7 % |
Srovnání rozvojových potenciálů a bariér mikroregionů Morkovska a Němčicka |
84,6 % |
Rozvoj venkovské turistiky jako součásti komplexního cestovního ruchu na příkladu Veverské Bítýšky |
84,6 % |
Zpracované přednášky - Zpracování zahradnických produktů |
84,6 % |
Vypracované otázky z Chovu - Zemědělské systémy |
84,3 % |
Precizní zemědělství |
84,0 % |
Tvarohy a sýry |
83,9 % |
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa |
83,9 % |
Dopravní a manipulační zařízení - učební text |
83,8 % |