Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 168 | Str. 5 / 9


Uni / Název projektu Kvalita
Vlastnosti mléka
86,1 %
Prezentace o Mrazení
86,1 %
Technologie masné produkce - Sanitace
85,9 %
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě
85,8 %
Vejce - Jak by mělo vypadat kvalitní vejce ?
85,7 %
Posmrtné změny - vaznost masa
85,5 %
Produkční oblasti kávy
85,4 %
Morfologie jednoletých pícnin a skladba LOS
85,4 %
Zpracování ryb
85,2 %
Luštěniny a jejich význam ve výživě člověka
85,0 %
Úvod do mlékařství - Cizorodé látky v mléce
84,8 %
Barva masa a masných výrobků
84,7 %
Srovnání rozvojových potenciálů a bariér mikroregionů Morkovska a Němčicka
84,6 %
Rozvoj venkovské turistiky jako součásti komplexního cestovního ruchu na příkladu Veverské Bítýšky
84,6 %
Zpracované přednášky - Zpracování zahradnických produktů
84,6 %
Vypracované otázky z Chovu - Zemědělské systémy
84,3 %
Precizní zemědělství
84,0 %
Tvarohy a sýry
83,9 %
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa
83,9 %
Dopravní a manipulační zařízení - učební text
83,8 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: