Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 195 | Str. 5 / 10


Uni / Název projektu Kvalita
Přehled antibiotik - studijní materiál vhodný k orientaci
85,0 %
Rostlinné a živočišné tuky
85,0 %
Veterinární prohlídka pštrosů
84,8 %
Druhové rozdíly: Farmakodynamika a Farmakokinetika
84,6 %
Léčiva určená pro léčbu respiračního a trávícího traktu
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Maso
84,6 %
Základní technologické postupy a výrobní zařízení v mlékárenském průmyslu
84,6 %
Technologie mléka a mléčných výrobků - pro studenty kombinované formy bakalářského studijního programu
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny
84,6 %
Vypracované státnicové otázky - Laboratorní analýza potravin
84,6 %
Vypracované státnicové otázky z okruhu Ekologické aspekty výroby, distribuce a prodeje potravin
84,6 %
Stanovení reziduí inhibičních látek v mase a orgánech jatečných zvířat
84,5 %
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena prasat
84,3 %
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II
84,2 %
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena skotů
84,2 %
Evropské právní předpisy o ochraně zvířat během přepravy
84,2 %
Nákazy zvířat - Přehled nákaz ovcí a koz
84,1 %
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků
83,8 %
Chlamýdiové infekce a mykoplasmové infekce
83,8 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: