Projektů 195 | Str. 5 / 10
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Přehled antibiotik - studijní materiál vhodný k orientaci |
85,0 % |
Rostlinné a živočišné tuky |
85,0 % |
Veterinární prohlídka pštrosů |
84,8 % |
Druhové rozdíly: Farmakodynamika a Farmakokinetika |
84,6 % |
Léčiva určená pro léčbu respiračního a trávícího traktu |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Maso |
84,6 % |
Základní technologické postupy a výrobní zařízení v mlékárenském průmyslu |
84,6 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků - pro studenty kombinované formy bakalářského studijního programu |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky - Laboratorní analýza potravin |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky z okruhu Ekologické aspekty výroby, distribuce a prodeje potravin |
84,6 % |
Stanovení reziduí inhibičních látek v mase a orgánech jatečných zvířat |
84,5 % |
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena prasat |
84,3 % |
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II |
84,2 % |
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena skotů |
84,2 % |
Evropské právní předpisy o ochraně zvířat během přepravy |
84,2 % |
Nákazy zvířat - Přehled nákaz ovcí a koz |
84,1 % |
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků |
83,8 % |
Chlamýdiové infekce a mykoplasmové infekce |
83,8 % |