Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 310 | Str. 5 / 16


Uni / Název projektu Kvalita
Základy marketingu
87,4 %
Alimentární onemocnění
87,3 %
Možnosti genového inženýrství a biotechnologií v zemědělství a potravinářství při řešení globálních problémů lidstva
87,2 %
Stanovení reziduí inhibičních látek v mase a orgánech jatečných zvířat
87,2 %
Ovoce a zelenina
87,0 %
Digitální modulace v základním pásmu
86,9 %
Téma: Biodiverzita a vymírání biologických druhů
86,9 %
Legislativa v oblasti a mikrobiologické bezpečnosti potravin
86,7 %
Systém bezpečnosti potravin v ČR
86,4 %
Rostlinné tuky
86,3 %
Sanitace - eliminace kontaminace v průběhu výroby
86,3 %
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Skot
86,3 %
Běžná prohlídka skotů
86,2 %
Vlastnosti mléka
86,1 %
Technologie masné produkce - Sanitace
85,9 %
Přednášky z předmětu Softwarové inženýrství
85,8 %
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě
85,8 %
Vejce - Jak by mělo vypadat kvalitní vejce ?
85,7 %
Problematika čištění odpadních vod pocházejících z masného průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod.
85,6 %
Příprava těl poražených jatečných zvířat k prohlídce po poražení
85,6 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: