Projektů 310 | Str. 5 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Základy marketingu |
87,4 % |
Alimentární onemocnění |
87,3 % |
Možnosti genového inženýrství a biotechnologií v zemědělství a potravinářství při řešení globálních problémů lidstva |
87,2 % |
Stanovení reziduí inhibičních látek v mase a orgánech jatečných zvířat |
87,2 % |
Ovoce a zelenina |
87,0 % |
Digitální modulace v základním pásmu |
86,9 % |
Téma: Biodiverzita a vymírání biologických druhů |
86,9 % |
Legislativa v oblasti a mikrobiologické bezpečnosti potravin |
86,7 % |
Systém bezpečnosti potravin v ČR |
86,4 % |
Rostlinné tuky |
86,3 % |
Sanitace - eliminace kontaminace v průběhu výroby |
86,3 % |
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Skot |
86,3 % |
Běžná prohlídka skotů |
86,2 % |
Vlastnosti mléka |
86,1 % |
Technologie masné produkce - Sanitace |
85,9 % |
Přednášky z předmětu Softwarové inženýrství |
85,8 % |
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě |
85,8 % |
Vejce - Jak by mělo vypadat kvalitní vejce ? |
85,7 % |
Problematika čištění odpadních vod pocházejících z masného průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod. |
85,6 % |
Příprava těl poražených jatečných zvířat k prohlídce po poražení |
85,6 % |