Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: C

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 11 485 | Str. 53 / 575


Uni / Název projektu Kvalita
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin
92,3 %
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení
92,3 %
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky
92,3 %
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii
92,3 %
Vypracované státnicové otázky z Ekologie - více verzí
92,3 %
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin
92,3 %
Studijní materiál z předmětu Prohlídka jatečných zvířat + testy
92,3 %
Téze předmětu Odpady potravinářské výroby, distribuce a prodeje potravin
92,3 %
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky
92,3 %
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím
92,3 %
Vypracované státnicové otázky z předmětu Ekologické aspekty
92,3 %
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků
92,3 %
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů
92,3 %
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie
92,3 %
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie
92,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: