Výsledky vyhledávání pro: C
Projektů 11 485 | Str. 53 / 575
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin |
92,3 % |
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení |
92,3 % |
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky |
92,3 % |
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky z Ekologie - více verzí |
92,3 % |
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin |
92,3 % |
Studijní materiál z předmětu Prohlídka jatečných zvířat + testy |
92,3 % |
Téze předmětu Odpady potravinářské výroby, distribuce a prodeje potravin |
92,3 % |
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky |
92,3 % |
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky z předmětu Ekologické aspekty |
92,3 % |
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků |
92,3 % |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů |
92,3 % |
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie |
92,3 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie |
92,3 % |