Výsledky vyhledávání pro: PR
Projektů 8 080 | Str. 54 / 404
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin |
92,3 % |
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení |
92,3 % |
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky |
92,3 % |
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky z Ekologie - více verzí |
92,3 % |
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin |
92,3 % |
Studijní materiál z předmětu Prohlídka jatečných zvířat + testy |
92,3 % |
Téze předmětu Odpady potravinářské výroby, distribuce a prodeje potravin |
92,3 % |
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky |
92,3 % |
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky z předmětu Ekologické aspekty |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie |
92,3 % |
Řízení kmitavých regulovaných soustav s dopravním zpožděním |
92,3 % |
Otázky k státním závěrečným zkouškám z povinného předmětu Měřicí a řídicí technika - Modulované signály |
92,3 % |
Otázky k státním závěrečným zkouškám z předmětu pro zaměření - Automatizované systémy měření |
92,3 % |
Měřicí a řídicí technika - Měřicí systémy, Řídicí systémy s počítači, Modulované signály |
92,3 % |
Vypracované zkouškové okruhy ze státnicím - Multimediální techniky |
92,3 % |