Projektů 403 | Str. 6 / 21
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Ekologické aspekty zemědělské prvovýroby - živočišná produkce |
86,8 % |
Legislativa v oblasti a mikrobiologické bezpečnosti potravin |
86,7 % |
Státní veterinární správa ČR - oddělení pro řešení krizových situací |
86,4 % |
Systém bezpečnosti potravin v ČR |
86,4 % |
Rostlinné tuky |
86,3 % |
Nákazy zvířat - Spirochetové infekce |
86,3 % |
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Skot |
86,3 % |
Sanitace - eliminace kontaminace v průběhu výroby |
86,3 % |
Možnosti genetického inženýrství a biotechnologíí v zemědělství a potravinářství |
86,2 % |
Biomasa a její využití, alternativní zdroje energie |
86,2 % |
Běžná prohlídka skotů |
86,2 % |
Vlastnosti mléka |
86,1 % |
Důsledky likvidace tropických deštných lesů |
86,1 % |
Technologie masné produkce - Sanitace |
85,9 % |
Podnikatelský plán - Veterinární ordinace |
85,8 % |
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě |
85,8 % |
Vejce - Jak by mělo vypadat kvalitní vejce ? |
85,7 % |
Ekologické zemědělství - Uživí svět ? |
85,7 % |
Problematika čištění odpadních vod pocházejících z masného průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod. |
85,6 % |
Příprava těl poražených jatečných zvířat k prohlídce po poražení |
85,6 % |