Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 403 | Str. 6 / 21


Uni / Název projektu Kvalita
Ekologické aspekty zemědělské prvovýroby - živočišná produkce
86,8 %
Legislativa v oblasti a mikrobiologické bezpečnosti potravin
86,7 %
Státní veterinární správa ČR - oddělení pro řešení krizových situací
86,4 %
Systém bezpečnosti potravin v ČR
86,4 %
Rostlinné tuky
86,3 %
Nákazy zvířat - Spirochetové infekce
86,3 %
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Skot
86,3 %
Sanitace - eliminace kontaminace v průběhu výroby
86,3 %
Možnosti genetického inženýrství a biotechnologíí v zemědělství a potravinářství
86,2 %
Biomasa a její využití, alternativní zdroje energie
86,2 %
Běžná prohlídka skotů
86,2 %
Vlastnosti mléka
86,1 %
Důsledky likvidace tropických deštných lesů
86,1 %
Technologie masné produkce - Sanitace
85,9 %
Podnikatelský plán - Veterinární ordinace
85,8 %
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě
85,8 %
Vejce - Jak by mělo vypadat kvalitní vejce ?
85,7 %
Ekologické zemědělství - Uživí svět ?
85,7 %
Problematika čištění odpadních vod pocházejících z masného průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod.
85,6 %
Příprava těl poražených jatečných zvířat k prohlídce po poražení
85,6 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: