Projektů 141 | Str. 6 / 8
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Ekologické aspekty distribuce potravin |
80,6 % |
Asanační podnik a jeho vliv na ŽP |
80,6 % |
Hlavní pravidla a principy ekologického zemědělství |
80,6 % |
Změny ve využívání krajiny v souvislosti s treansformací zemědělství |
80,5 % |
Domestikace zvířat |
80,4 % |
Zemědělství jako ekostabilizující faktor (ekoagroturistika, agroenviromentální programy, tvorba kulturní krajiny). |
80,4 % |
Hlavní faktory prostředí, jejich dynamika a vliv na živé organismy |
80,3 % |
Ekologické aspekty prodeje potravin |
80,2 % |
Potravinářství, výživa člověka |
79,9 % |
Potravní vztahy - autotrofie, heterotrofie, potravní specializace, fytofagie, zoofagie, saprofágové |
79,9 % |
Vliv zemědělství na životní prostředí |
79,8 % |
Chovy hospodářských zvířat jsou největším nebezpečím pro životní prostředí |
79,8 % |
Téma: Problematika komunálního odpadu. Veřejné stravování. |
79,8 % |
Domestikace, podmínky, průběh, původ domácích zvířat |
79,7 % |
Produkce ekosystému |
79,5 % |
Domestikace, podmínky, průběh a původ zvířat |
79,3 % |
Téma - Biodiverzita a vymírání biologických druhů |
79,3 % |
Tropický deštný les |
79,3 % |
Ekologické aspekty dopravy |
79,0 % |
Téma: Ekologické zemědělství |
79,0 % |