Projektů 243 | Str. 6 / 13
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Strojírenská technologie ll - přednáška - Technická kontrola |
86,7 % |
Potravinářská technika pro výrobu tuků a olejů |
86,7 % |
Strojírenská technologie ll - přednáška - Měření ve strojírenství |
86,6 % |
Izolace nukleových kyselin |
86,6 % |
Potravinářské aditivní látky |
86,6 % |
Prezentace na téma Trávicí trakt |
86,6 % |
Tuky a jiné lipidy, mastné kyseliny |
86,5 % |
Agrobiologická kontrola jetelovin a jetelotrav |
86,5 % |
Tepelný a technologický výpočet odparky |
86,5 % |
Přednáška - Technika pro zpracování zahradnických odpadů |
86,4 % |
Vitaminy - Analytická chemie - Analýza potravin |
86,3 % |
Činitelé ovlivňující proces obrábění |
86,1 % |
Přehled jednotlivých způsobů obrábění |
86,1 % |
Termika - souhrn poznámek |
86,1 % |
Základní živiny - Lipidy |
86,0 % |
Fyziologie trávení a vstřebávání |
86,0 % |
Voda a vodní bilance |
86,0 % |
Analytika potravin |
86,0 % |
Instrukce pro vypracování protokolů ze cvičení |
86,0 % |
Přirozené antinutriční a toxické látky |
85,9 % |