Projektů 168 | Str. 6 / 9
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Chov skotů |
83,6 % |
Sanitace v prvovýrobě mléka |
83,6 % |
Úvod do mlékařství - Druhy mléka |
83,4 % |
Úvod do mlékařství - Složení mléka |
83,2 % |
Strojní vybavení jatek |
83,1 % |
Chov drůbeže |
82,9 % |
Výroba cukrovinek |
82,8 % |
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa |
82,7 % |
Vypracované otázky ke zkoušce ze SPECIÁLNÍ FYTOTECHNIKY |
82,6 % |
Vybraná zemědělská plodina - Kukuřice |
82,3 % |
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace |
82,0 % |
Stroje pro zemní a lesní práce |
81,5 % |
Přednášky ze Šlechtění rostlin |
81,5 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Úvod do mlékařství - Složky mléka |
81,2 % |
Kysané mléčné výrobky |
81,2 % |
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin |
81,0 % |
Přednášky z předmětu Chov hospodářských zvířat |
80,9 % |
Zemědělské systémy - Ječmen jarní |
80,5 % |
Klasifikace francouzských vín |
80,4 % |