Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 403 | Str. 7 / 21


Uni / Název projektu Kvalita
Hlavní faktory prostředí, jejich dynamika a vliv na živé organismy
85,5 %
Produkční oblasti kávy
85,4 %
Zoonotické aspekty zdrojů, cest a způsobů přenosu patogenních agens
85,4 %
Nevypracované zkouškové příklady z Bezpečnosti potravin
85,3 %
Systém integrované ochrany rostlin
85,3 %
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami, potravinářská aditiva AJ
85,3 %
Odpady pocházející z biotechnologických a fermentačních procesů
85,3 %
Nákazy zvířat - Tuberkulóza zvířat a její diagnostika
85,2 %
Zpracování ryb
85,2 %
Biochemické cykly = biogeochemické cykly = koloběh látek v ekosystému
85,1 %
Rizika - jejich odhad, hodnocení a dopad na populaci
85,1 %
Technologie masa - legislativa
85,1 %
Zemědělská výroba jako potravní a výrobní řetězec
85,1 %
Rostlinné a živočišné tuky
85,0 %
Téma: Organismy jako bioindikátory stanovištních podmínek
85,0 %
Persistentní organické polutanty (POPs)
85,0 %
Přehled antibiotik - studijní materiál vhodný k orientaci
85,0 %
Funkční struktura ekosystému - tok energie a koloběhu látek - potr. (trofické) řetězce, potr. sítě
85,0 %
Řízení a péče o životní prostředí - Řízení (státní správa) životního prostředí v ČR
85,0 %
Luštěniny a jejich význam ve výživě člověka
85,0 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: