Projektů 403 | Str. 7 / 21
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Hlavní faktory prostředí, jejich dynamika a vliv na živé organismy |
85,5 % |
Produkční oblasti kávy |
85,4 % |
Zoonotické aspekty zdrojů, cest a způsobů přenosu patogenních agens |
85,4 % |
Nevypracované zkouškové příklady z Bezpečnosti potravin |
85,3 % |
Systém integrované ochrany rostlin |
85,3 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami, potravinářská aditiva AJ |
85,3 % |
Odpady pocházející z biotechnologických a fermentačních procesů |
85,3 % |
Nákazy zvířat - Tuberkulóza zvířat a její diagnostika |
85,2 % |
Zpracování ryb |
85,2 % |
Biochemické cykly = biogeochemické cykly = koloběh látek v ekosystému |
85,1 % |
Rizika - jejich odhad, hodnocení a dopad na populaci |
85,1 % |
Technologie masa - legislativa |
85,1 % |
Zemědělská výroba jako potravní a výrobní řetězec |
85,1 % |
Rostlinné a živočišné tuky |
85,0 % |
Téma: Organismy jako bioindikátory stanovištních podmínek |
85,0 % |
Persistentní organické polutanty (POPs) |
85,0 % |
Přehled antibiotik - studijní materiál vhodný k orientaci |
85,0 % |
Funkční struktura ekosystému - tok energie a koloběhu látek - potr. (trofické) řetězce, potr. sítě |
85,0 % |
Řízení a péče o životní prostředí - Řízení (státní správa) životního prostředí v ČR |
85,0 % |
Luštěniny a jejich význam ve výživě člověka |
85,0 % |