Projektů 195 | Str. 7 / 10
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Produkce a spotřeba masa |
82,2 % |
Nákazy zvířat - Encefalitidy |
82,2 % |
Prodej malých množství živočišných produktů |
82,2 % |
Stanovení základních nutrientů potravin |
82,1 % |
Prohlídka jatečných zvířat a masa |
82,0 % |
Témata z předmětu Chov zvířat II |
81,8 % |
Milestones and history of UVPS - Brno |
81,8 % |
Nákazy zvířat - Salomonelózy |
81,7 % |
Charakteristika kávy |
81,7 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,6 % |
Koření - specifikace papriky |
81,6 % |
Jateční zpracování |
81,5 % |
Porážení drůbeže |
81,4 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,1 % |
Alimentární onemocnění způsobené konzumací masa a masných výrobků |
81,0 % |
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Prase |
81,0 % |
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“ |
81,0 % |
Využití TLC (tenkovrstvá chromatografie) pro stanovení cizorodých látek v potravinách |
80,8 % |
Hlavní principy a pravidla ekologického zemědělství |
80,7 % |
Nákazy zvířat - Tuberkulóza |
80,6 % |