Projektů 310 | Str. 7 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vliv zemědělství na biodiverzitu |
84,4 % |
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena prasat |
84,3 % |
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II |
84,2 % |
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena skotů |
84,2 % |
Evropské právní předpisy o ochraně zvířat během přepravy |
84,2 % |
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu, jejich zpracování a využití |
84,1 % |
Alimentární infekce jako bioteror |
84,1 % |
Téma: Ekologické aspekty distribuce potravin |
84,0 % |
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa |
83,9 % |
Polymerázová řetězová reakce |
83,8 % |
Odměrná analýza - volumetrie |
83,8 % |
Metody používané pro stanovení stafylokokových enterotoxinů (SE) |
83,8 % |
Obiloviny a cereálie |
83,8 % |
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Malí prežvýkavci - ovce, kozy |
83,8 % |
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků |
83,8 % |
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Rizikové prvky a ostatní anorganické sloučeniny. |
83,7 % |
Využití metody SPE v environmentální analýze |
83,7 % |
Aditivní látky |
83,7 % |
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Pštros |
83,6 % |
Sanitace v prvovýrobě mléka |
83,6 % |