Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 310 | Str. 7 / 16


Uni / Název projektu Kvalita
Vliv zemědělství na biodiverzitu
84,4 %
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena prasat
84,3 %
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II
84,2 %
Hodnocení zemědělských produktů - Plemena skotů
84,2 %
Evropské právní předpisy o ochraně zvířat během přepravy
84,2 %
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu, jejich zpracování a využití
84,1 %
Alimentární infekce jako bioteror
84,1 %
Téma: Ekologické aspekty distribuce potravin
84,0 %
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa
83,9 %
Polymerázová řetězová reakce
83,8 %
Odměrná analýza - volumetrie
83,8 %
Metody používané pro stanovení stafylokokových enterotoxinů (SE)
83,8 %
Obiloviny a cereálie
83,8 %
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Malí prežvýkavci - ovce, kozy
83,8 %
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků
83,8 %
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Rizikové prvky a ostatní anorganické sloučeniny.
83,7 %
Využití metody SPE v environmentální analýze
83,7 %
Aditivní látky
83,7 %
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Pštros
83,6 %
Sanitace v prvovýrobě mléka
83,6 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: