Projektů 403 | Str. 8 / 21
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vývoj ekosystému v prostoru a čase, sezónní aspekty, proces sukcese, klimaxové stadium, primární a sekundární sukcese |
84,9 % |
Veterinární prohlídka pštrosů |
84,8 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Maso |
84,6 % |
Základní technologické postupy a výrobní zařízení v mlékárenském průmyslu |
84,6 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků - pro studenty kombinované formy bakalářského studijního programu |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky - Laboratorní analýza potravin |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky z okruhu Ekologické aspekty výroby, distribuce a prodeje potravin |
84,6 % |
Biodiverzita a vymírání biologických druhů |
84,6 % |
Vypracované otázky - Ekonomika, marketing, management |
84,6 % |
Seminární práce z ekologie krajiny - Znečištění moří a oceánů |
84,5 % |
Téma: Potravinářství, výživa člověka |
84,5 % |
Výživa člověka |
84,5 % |
Stanovení reziduí inhibičních látek v mase a orgánech jatečných zvířat |
84,5 % |
Vliv zemědělství na biodiverzitu |
84,4 % |
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II |
84,2 % |
Evropské právní předpisy o ochraně zvířat během přepravy |
84,2 % |
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu |
84,2 % |
Problematika odpadů pocházejících z obalových materiálů (obalový materiál, ekologické balení potravin) |
84,2 % |