Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 403 | Str. 8 / 21


Uni / Název projektu Kvalita
Vývoj ekosystému v prostoru a čase, sezónní aspekty, proces sukcese, klimaxové stadium, primární a sekundární sukcese
84,9 %
Veterinární prohlídka pštrosů
84,8 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Maso
84,6 %
Základní technologické postupy a výrobní zařízení v mlékárenském průmyslu
84,6 %
Technologie mléka a mléčných výrobků - pro studenty kombinované formy bakalářského studijního programu
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny
84,6 %
Vypracované státnicové otázky - Laboratorní analýza potravin
84,6 %
Vypracované státnicové otázky z okruhu Ekologické aspekty výroby, distribuce a prodeje potravin
84,6 %
Biodiverzita a vymírání biologických druhů
84,6 %
Vypracované otázky - Ekonomika, marketing, management
84,6 %
Seminární práce z ekologie krajiny - Znečištění moří a oceánů
84,5 %
Téma: Potravinářství, výživa člověka
84,5 %
Výživa člověka
84,5 %
Stanovení reziduí inhibičních látek v mase a orgánech jatečných zvířat
84,5 %
Vliv zemědělství na biodiverzitu
84,4 %
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II
84,2 %
Evropské právní předpisy o ochraně zvířat během přepravy
84,2 %
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu
84,2 %
Problematika odpadů pocházejících z obalových materiálů (obalový materiál, ekologické balení potravin)
84,2 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: