Projektů 168 | Str. 8 / 9
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zrání masa |
76,7 % |
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo |
76,6 % |
Financování záměru obce |
76,2 % |
Metódy analýzy potravin |
75,9 % |
Masné konzervy |
75,9 % |
Seminární práce z předmětu Herbologie |
75,8 % |
Tepelné opracování masných výrobků |
75,5 % |
Vliv provozů na životní prostředí |
75,4 % |
Základy živočišné produkce - tahák |
75,3 % |
Trvanlivé masné výrobky |
75,3 % |
Souhrn speciální fytotechniky |
75,2 % |
Charakteristika - těstoviny a kečupy |
75,2 % |
Obaly masných výrobků |
74,8 % |
Tvarování masných výrobků |
74,8 % |
Koření |
74,6 % |
Výživa kulturních plodin |
74,4 % |
Složení masa |
74,2 % |
Živočišné tuky |
73,5 % |
Technologie výroby cukru z cukrové řepy a cukrové třtiny |
73,1 % |
Trvanlivé pečivo |
73,0 % |