Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 168 | Str. 8 / 9


Uni / Název projektu Kvalita
Zrání masa
76,7 %
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo
76,6 %
Financování záměru obce
76,2 %
Metódy analýzy potravin
75,9 %
Masné konzervy
75,9 %
Seminární práce z předmětu Herbologie
75,8 %
Tepelné opracování masných výrobků
75,5 %
Vliv provozů na životní prostředí
75,4 %
Základy živočišné produkce - tahák
75,3 %
Trvanlivé masné výrobky
75,3 %
Souhrn speciální fytotechniky
75,2 %
Charakteristika - těstoviny a kečupy
75,2 %
Obaly masných výrobků
74,8 %
Tvarování masných výrobků
74,8 %
Koření
74,6 %
Výživa kulturních plodin
74,4 %
Složení masa
74,2 %
Živočišné tuky
73,5 %
Technologie výroby cukru z cukrové řepy a cukrové třtiny
73,1 %
Trvanlivé pečivo
73,0 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: