Projektů 403 | Str. 9 / 21
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Alimentární infekce jako bioteror |
84,1 % |
Domestikace, podmínky, průběh. Původ domácích zvířat. |
84,1 % |
Nákazy zvířat - Přehled nákaz ovcí a koz |
84,1 % |
Energie biomasy a Alternativní zdroje energie |
84,1 % |
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu, jejich zpracování a využití |
84,1 % |
Problematika komunálního odpadu. Veřejné stravování. |
84,0 % |
Vodní zdroje (jejich využívání, problematika kontaminace vod, situace u nás i ve světě) |
84,0 % |
Téma: Ekologické aspekty distribuce potravin |
84,0 % |
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa |
83,9 % |
Odměrná analýza - volumetrie |
83,8 % |
Obiloviny a cereálie |
83,8 % |
Chlamýdiové infekce a mykoplasmové infekce |
83,8 % |
Lidská výživa |
83,8 % |
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Malí prežvýkavci - ovce, kozy |
83,8 % |
Metody používané pro stanovení stafylokokových enterotoxinů (SE) |
83,8 % |
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků |
83,8 % |
Polymerázová řetězová reakce |
83,8 % |
Ochranná protiepizootická opatření |
83,7 % |
Zemědělství ve vyspělých a rozvojových zemích |
83,7 % |
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Rizikové prvky a ostatní anorganické sloučeniny. |
83,7 % |