Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 403 | Str. 9 / 21


Uni / Název projektu Kvalita
Alimentární infekce jako bioteror
84,1 %
Domestikace, podmínky, průběh. Původ domácích zvířat.
84,1 %
Nákazy zvířat - Přehled nákaz ovcí a koz
84,1 %
Energie biomasy a Alternativní zdroje energie
84,1 %
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu, jejich zpracování a využití
84,1 %
Problematika komunálního odpadu. Veřejné stravování.
84,0 %
Vodní zdroje (jejich využívání, problematika kontaminace vod, situace u nás i ve světě)
84,0 %
Téma: Ekologické aspekty distribuce potravin
84,0 %
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa
83,9 %
Odměrná analýza - volumetrie
83,8 %
Obiloviny a cereálie
83,8 %
Chlamýdiové infekce a mykoplasmové infekce
83,8 %
Lidská výživa
83,8 %
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Malí prežvýkavci - ovce, kozy
83,8 %
Metody používané pro stanovení stafylokokových enterotoxinů (SE)
83,8 %
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků
83,8 %
Polymerázová řetězová reakce
83,8 %
Ochranná protiepizootická opatření
83,7 %
Zemědělství ve vyspělých a rozvojových zemích
83,7 %
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Rizikové prvky a ostatní anorganické sloučeniny.
83,7 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: