Projektů 602 | Str. 9 / 31
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Mikroživiny - (mikronutrienty) |
89,2 % |
Bezodpadové zpracování brambor |
89,2 % |
Pojmy k zápočtovému testu Speciální bezpečnostní technologie |
89,2 % |
Prevence závažných havárií II. |
89,2 % |
Šetrné formy cestovního ruchu |
89,1 % |
Pěstování a zpracování koření |
89,1 % |
Vypracovaný státnicový okruh - Úvod do žurnalistiky |
88,9 % |
Základní pravidla chování při povodních |
88,9 % |
Význam odkazu tradic ozbrojených sil ČR pro velitelskou praxi |
88,8 % |
Zavádění systému kritických bodů HACCP |
88,8 % |
Mediální komunikace - vypracované otázky |
88,8 % |
Souhrn na Diplomový seminář |
88,8 % |
Vojenská technika a zbraňové systémy - BVP 2, Tatra 815 |
88,8 % |
Přednášky z Veřejné správy |
88,6 % |
Sémiotika v teorii a praxi |
88,6 % |
Současné trendy ve výživě |
88,5 % |
Výživa - studijní skripta |
88,5 % |
ISAF - International Security Assistance Force - prezentace |
88,5 % |
Systém HACCP - Účinný nástroj pro zabezpečení zdravotní nezávadnosti potravin |
88,5 % |
Předpoklady rozvoje cestovního ruchu - Podyjí |
88,5 % |