Výsledky vyhledávání pro: Cukr
Projektů 36 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Civilizační rizika - bída dobře živených |
87,3 % |
Co je to Kocovina? |
64,8 % |
Cukrovinky |
79,1 % |
Cukrovka (diabetes mellitus) |
45,2 % |
Cukry a tuky (Sacharidy a Lipidy) |
47,6 % |
Diabetes Mellitus - Cukrovka |
54,5 % |
Farmakognozie (Návody na cvičení) |
82,0 % |
Farmakognozie 1 (Vypracované otázky) - Pokračování |
84,6 % |
Glukokortikoidy (Dělení, Receptory, Účinky, Metabolické účinky...) |
80,8 % |
Hygiena a technologie vegetabilních produktů |
91,4 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Maďarská vína |
72,6 % |
Marketingová strategie podnikatelského subjektu cukrárna Budař |
92,3 % |
Med - specifikace |
78,2 % |
Med - význam ve výživě člověka |
87,5 % |
Metabolické poruchy - Cukrovka |
77,7 % |
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu |
84,2 % |
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu, jejich zpracování a využití |
84,1 % |
Onemocnění slinivky břišní cukrovkou |
53,4 % |
Otázky ke zkoušce z fyziologie člověka |
87,8 % |