Výsledky vyhledávání pro: Káva
Projektů 26 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Alternativní teorie firmy |
86,2 % |
Analýza kavárny Jiné Café s.r.o. a stanovení možných kroků konkurenta prostřednictvím metody ACH |
98,0 % |
Analýza, získávání, výběr a přijímání pracovníků |
92,0 % |
Charakteristika kávy |
81,7 % |
Další techniky získavání znalostí |
86,1 % |
František Kaván |
42,7 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Jack Levy (1997) Prospect Theory, Rational Choice and International Relations |
74,6 % |
Jan Keller: 12 omylů sociologie |
74,6 % |
Je retroaktivita za všech okolností vyloučena? Nebo existují situace, kdy se dá použít? Jaké by to byly situace? |
81,2 % |
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“) |
80,5 % |
Makroekonomie - Inflace |
75,6 % |
Model IS-LM, trh finančních aktiv a inflační očekávání |
100,0 % |
Phillipsův stabilizační model v otevřené ekonomice |
91,2 % |
Přednášky na Řízení lidských zdrojů |
90,0 % |
Přednášky z Koření |
87,4 % |
Referát z měření - předmět Zkoušení energetických strojů |
77,1 % |
Řízení znalostí v podniku - Knowledge management in a company |
84,6 % |
Seminární práce z předmětu Manažerské rozhodování |
90,6 % |
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu |
91,8 % |