Výsledky vyhledávání pro: PEK
Projektů 165 | Str. 1 / 9
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Afrika: stav a perspektivy |
84,5 % |
Analytika potravin |
86,0 % |
Analýza společnosti Pekárny Crocus, s. r. o. a jejích konkurenčního prostředí |
90,7 % |
Analýza systému zaměstnaneckých výhod v podniku |
84,2 % |
Audit elektronického obchodu |
87,8 % |
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - otázky a odpovědi z opory |
90,3 % |
Botanika chemie buněční stěny - celuloza, pektiny, proteiny, hemicelulozy |
80,6 % |
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky |
88,4 % |
Česká energetika v souladu s energetickou politikou Evropské unie |
84,6 % |
Chléb a pečivo - technologické kroky |
90,2 % |
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo |
76,6 % |
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II |
84,2 % |
Dějiny umění - přednášky |
76,4 % |
Didaktické aspekty výuky předmětu DTB - Technologie obrábění - Cvičení - Závěrečná práce doplňujícího pedagogického studia |
92,3 % |
Didaktické zásady |
82,1 % |
Didaktika - Vztah mezi učitelem a žákem |
79,3 % |
Důsledky likvidace tropických deštných lesů |
86,1 % |
Ekologické aspekty - Nechemické metody boje proti škůdcům |
77,1 % |
Ekologické aspekty distribuce potravin |
80,6 % |
Ekologické aspekty dopravy |
79,0 % |