Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: PEK

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 165 | Str. 1 / 9


Uni / Název projektu Kvalita
Afrika: stav a perspektivy
84,5 %
Analytika potravin
86,0 %
Analýza společnosti Pekárny Crocus, s. r. o. a jejích konkurenčního prostředí
90,7 %
Analýza systému zaměstnaneckých výhod v podniku
84,2 %
Audit elektronického obchodu
87,8 %
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - otázky a odpovědi z opory
90,3 %
Botanika chemie buněční stěny - celuloza, pektiny, proteiny, hemicelulozy
80,6 %
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky
88,4 %
Česká energetika v souladu s energetickou politikou Evropské unie
84,6 %
Chléb a pečivo - technologické kroky
90,2 %
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo
76,6 %
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II
84,2 %
Dějiny umění - přednášky
76,4 %
Didaktické aspekty výuky předmětu DTB - Technologie obrábění - Cvičení - Závěrečná práce doplňujícího pedagogického studia
92,3 %
Didaktické zásady
82,1 %
Didaktika - Vztah mezi učitelem a žákem
79,3 %
Důsledky likvidace tropických deštných lesů
86,1 %
Ekologické aspekty - Nechemické metody boje proti škůdcům
77,1 %
Ekologické aspekty distribuce potravin
80,6 %
Ekologické aspekty dopravy
79,0 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: