Výsledky vyhledávání pro: Sny
Projektů 66 | Str. 1 / 4
Uni / Název projektu |
Kvalita |
2. Návrh tematických okruhů nosných produktů cestovního ruchu Pardubického kraje |
82,6 % |
Alimentární onemocnění způsobené konzumací masa a masných výrobků |
81,0 % |
Analyzujte stávající stav a navrhněte nové cíle programu v problémových oblastech ŘLZ. - fluktuace a stabilizace zaměstnanců |
84,3 % |
Asanační činnost, živočišné odpady |
83,0 % |
Asanační podnik a jeho vliv na ŽP |
80,6 % |
Balení masa a masných výrobků |
77,1 % |
Barva masa a masných výrobků |
84,7 % |
Čárové kódy - společnost Kingspan, a.s. |
90,6 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Chov prasat |
86,3 % |
Chovy hospodářských zvířat jsou největším nebezpečím pro životní prostředí |
79,8 % |
Co je to IrDA ? |
85,7 % |
Destinační marketing a management - současný stav v České republice |
84,6 % |
Evropský cestovní ruch. Současný stav a perspektivy. |
84,6 % |
Farmakologie ledvin a tělesných tekutin |
90,6 % |
Farmakologie ledvin a tělesných tekutin |
84,9 % |
Farmakologie ledvin a tělesných tekutin (Procesy v Henleově kličce, Procesy v distálním tubulu, Procesy ve sběrných kanálcích, Diuretika...) |
84,6 % |
Fotovoltaické systémy - současný stav a trendy |
89,1 % |
Harmonizace práce a rodiny |
85,5 % |
Jakost a zpracování živočišných produktů - Vejce |
92,0 % |