Výsledky vyhledávání pro: Vady
Projektů 37 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Biologie potravin a surovin živočišného původu |
89,1 % |
Doporučená pravidla pro měření a třídění dříví v České republice |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady |
91,0 % |
Jakost a zpracování živočišných produktů - Vejce |
92,0 % |
Manželství: uzavírání, vady, důsledky - zdánlivé a neplatné manželství. Manželské právo. |
89,0 % |
Masné konzervy |
75,9 % |
Mezinárodní právo a vztahy |
73,2 % |
Mřížkové poruchy - prezentace |
86,2 % |
Nauka o dřevě - výpisky ke zkoušce |
89,0 % |
Nejčastější vývojové vrozené vady |
84,9 % |
Ošetřovatelský proces u novorozence s obstrukcí GIT |
98,9 % |
Posouzení vady vzorku |
75,4 % |
Posouzení vady vzorku - protokol |
77,1 % |
Poznámky o čaji |
83,0 % |
Poznámky z ontogeneze |
75,4 % |
Poznámky ze Speciální pedagogiky - Surdopedie |
84,9 % |
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce |
90,8 % |
Protokol z předmětu Konstrukční materiály - posouzení vady vzorku |
77,2 % |
Sortimentace dříví |
79,0 % |
Speciální pedagogika - Surdopedie |
89,7 % |