Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: frak

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 16 | Str. 1 / 1


Uni / Název projektu Kvalita
Chemické laboratorní metody v analýze potravin
80,7 %
Fraktálové kapacitory
86,5 %
Lipidy - Analytická chemie - Analýza potravin
90,3 %
Měření pevnosti slupky dužnatých plodin - Stanovení indexu lomu a cukernatosti vodného roztoku sacharózy refraktometrem
82,4 %
Nadstandardní prvky objektové bezpečnosti - protokoly 1-6
73,6 %
Návrh a zhodnocení ukazatelů kvality a výkonnosti akutní nemocniční péče - založených na administrativních datech
92,3 %
Optické metody laboratorní analýzy
82,7 %
Potravinářská technika pro výrobu tuků a olejů
86,7 %
Rádioreléové systémy
85,0 %
Shrnutí učebnice z Managementu
89,2 %
Stanovení indexu lomu a cukernatosti vodného roztoku sacharózy refraktometrem - Měření pevnosti slupky dužnatých plodin
83,4 %
Stanovení přirozených složek potravin
89,5 %
Stanovení sacharidů
76,2 %
Studijní text z Fyziky na téma Optika
84,8 %
Vypracované státnicové otázky - Laboratorní analýza potravin
84,6 %
Zvuky a tóny - cvičení na předmět Pedagogická praxe
82,9 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: