Výsledky vyhledávání pro: maso
Projektů 47 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Alimentární onemocnění způsobené konzumací masa a masných výrobků |
81,0 % |
Bourání masa |
79,3 % |
Charakteristika teorie masové komunikace, začlenění předmětu do soustavy věd |
87,2 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení |
92,3 % |
Chov drůbeže |
82,9 % |
Cvičení z Technologie masné produkce |
90,2 % |
Historie masové komunikace - obsah přednášky, tematické členění - základní studijní témata, povinná a doporučená studijní literatura, požadavky ke zkoušce |
92,3 % |
Historie masové komunikace - stručný obsah přednášky, tematické členění |
92,3 % |
Historie masové komunikace - vypracované otázky |
91,1 % |
Masová komunikace |
84,2 % |
Masožravé rostliny |
41,3 % |
Mechatronika a vedení lidí |
67,4 % |
Mediální komunikace - vypracované otázky |
88,8 % |
Mělnění masa a míchaní díla |
72,5 % |
Mléčná a masná užitkovost - prezentace |
90,5 % |
Nevypracované zkouškové příklady z Bezpečnosti potravin |
85,3 % |
Okruhy z předmětu Teorie masové komunikace |
91,1 % |
Označování zdravotní nezávadnosti |
78,9 % |
Pomocný materiál - Teorie masové komunikace |
83,5 % |