Výsledky vyhledávání pro: označování
Projektů 14 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Doporučená pravidla pro měření a třídění dříví v České republice |
92,3 % |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů |
92,3 % |
Okruhy z předmětu Teorie masové komunikace |
91,1 % |
Označování a evidence potravinových zvířat |
88,8 % |
Označování materiálů podle evropských norem |
90,0 % |
Označování zdravotní nezávadnosti |
78,9 % |
Rostlinné tuky a oleje |
77,8 % |
Šlechtění a plemenitba |
88,0 % |
Studijní materiál ke zkoušce na předmět Úvod do komunikačních studií |
92,3 % |
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa |
83,9 % |
Základy dopravní techniky - Železnice - studijní opora |
92,3 % |