Výsledky vyhledávání pro: senzorické hodnocení
Projektů 14 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření |
89,2 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady |
91,0 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny |
89,3 % |
Poznámky z prezentací - předmět Senzorická analýza |
92,1 % |
Poznámky z prezentací - Senzorická analýza |
89,3 % |
Senzorické hodnocení komodit |
82,4 % |
Senzorické hodnocení ovoce a zeleniny |
71,3 % |
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek |
88,9 % |