Výsledky vyhledávání pro: složení
Projektů 36 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Biologie potravin a surovin živočišného původu |
89,1 % |
Chemické složení dřeva a kůry |
85,2 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Degradace plastického maziva - složení plastických maziv, volba druhu maziva, penetrace, konzistence |
82,6 % |
Evoluční genomika - Evoluce genu |
86,0 % |
Evropská administrativa - Složení komise, Postavení a funkce v ES, Úkoly Komise |
90,1 % |
Fyzikálně-chemické parametry jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin |
77,8 % |
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků |
91,3 % |
Hygiena produkce mléka |
88,0 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady |
91,0 % |
Koření |
74,6 % |
Nejdůležitější změny etnického složení obyvatelstva Maďarska ve 20.st. |
75,9 % |
Ovoce, zelenina a výrobky z nich |
86,9 % |
Poznámky o čaji |
83,0 % |
Prezentace na téma Přehled politik EU |
90,3 % |
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce |
90,8 % |
Prezentace z přednášek Hygiena produkce masa |
91,2 % |
Případová studie - Personální složení týmu TJ Favorit Brno U23 v sezóně 2015/2016 |
92,3 % |
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků |
91,3 % |
Rooibos čaj - národní nápoj jižní Afriky |
83,2 % |