Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: vady

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 37 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Biologie potravin a surovin živočišného původu
89,1 %
Doporučená pravidla pro měření a třídění dříví v České republice
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady
91,0 %
Jakost a zpracování živočišných produktů - Vejce
92,0 %
Manželství: uzavírání, vady, důsledky - zdánlivé a neplatné manželství. Manželské právo.
89,0 %
Masné konzervy
75,9 %
Mezinárodní právo a vztahy
73,2 %
Mřížkové poruchy - prezentace
86,2 %
Nauka o dřevě - výpisky ke zkoušce
89,0 %
Nejčastější vývojové vrozené vady
84,9 %
Ošetřovatelský proces u novorozence s obstrukcí GIT
98,9 %
Posouzení vady vzorku
75,4 %
Posouzení vady vzorku - protokol
77,1 %
Poznámky o čaji
83,0 %
Poznámky z ontogeneze
75,4 %
Poznámky ze Speciální pedagogiky - Surdopedie
84,9 %
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce
90,8 %
Protokol z předmětu Konstrukční materiály - posouzení vady vzorku
77,2 %
Sortimentace dříví
79,0 %
Speciální pedagogika - Surdopedie
89,7 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: