Výsledky vyhledávání pro: vinařství
Projektů 20 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace |
92,3 % |
Marketing v oblasti vinařství |
80,3 % |
Možnosti genetického inženýrství a biotechnologíí v zemědělství a potravinářství |
86,2 % |
Možnosti genového inženýrství a biotechnologií v zemědělství a potravinářství při řešení globálních problémů lidstva |
87,2 % |
Nanotechnologie - současný stav oboru |
80,2 % |
Posouzení odpadů zemědělsko - potravinářského komplexu PCB jako závažné kontaminanty rostlinné a živočišné produkce |
82,2 % |
Potenciál rozvoje venkova v mikroregionu Hustopečsko |
81,7 % |
Potravinářství, výživa člověka |
79,9 % |
Přednášky ku předmětu Vinařství |
89,4 % |
Přednášky z předmětu Vinařství I |
89,5 % |
Prezentace z přednášek - Potravinářská genomika |
84,2 % |
Priority podnikatelských aktivit v regionu Jižní Moravy |
84,0 % |
Sedimentace - Výroba a jakost rostlinných produktů |
84,0 % |
Strategické možnosti ve vinařství v České republice |
84,6 % |
Téma: Potravinářství, výživa člověka |
84,5 % |
Úvodní přednáška z Pícninářství |
89,4 % |
Vinařství U Kapličky - charakteristika podniku |
87,5 % |
Vypracované zkouškové okruhy z Mikrobiologie |
81,4 % |
Vypracované zkouškové otázky z Mikrobiologie |
83,7 % |
Vývoj ostatních odvětví zpracovatelského průmyslu v ČR po vstupu do EU |
89,3 % |