Projektů 29 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Alternativní výživa |
87,5 % |
Analytika potravin |
86,0 % |
Anatomie trávicího ústrojí |
88,6 % |
Centrální nervový systém |
85,5 % |
Cholesterol a jeho transport |
88,9 % |
Energetická bilance - Příjem energie = výdej energie + Δ skladovaná energie |
89,3 % |
Fyziologie trávení a vstřebávání |
88,2 % |
Fyziologie trávení a vstřebávání |
86,0 % |
Inzulínový receptor IGF-1 |
82,0 % |
Katabolické procesy v organismu |
88,0 % |
Metabolismus mastných kyselin |
89,0 % |
Metabolismus tuků |
85,0 % |
Minerální látky (Majoritní minerální prvky, Minoritní minerální prvky, Stopové prvky) |
89,2 % |
Nenasycené mastné kyseliny ve výživě člověka |
91,4 % |
Prezentace na téma Ketolátky |
78,3 % |
Prezentace na téma Trávicí trakt |
86,6 % |
Prezentace na téma Tuky (Lipidy) |
84,2 % |
Sacharidy - přednáška |
84,8 % |
Současné trendy ve výživě |
88,5 % |
Stopové prvky (Jod, Selen, Měď, Mangan, Molybden, Chrom) |
88,6 % |