Projektů 15 | Str. 1 / 1
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Aditivní - cizorodé látky |
84,7 % |
Analytická chemie - Analýza potravin |
90,2 % |
Analytická chemie - Optické metody |
88,1 % |
Analytická chemie - vypracované otázky |
90,5 % |
Analytická chemie - vypracované zkouškové otázky |
84,3 % |
Cizorodé látky - Analýza potravin |
89,1 % |
Fyzikální vlastnosti látek: měření bodu tání, indexu lomu a pH |
85,8 % |
Identifikace látky pomocí infračervené spektroskopie (IČ). Srovnání transmisní a reflexní techniky (KBr-tableta a ATR) |
88,5 % |
Látky vonné a chuťové - senzoricky významné látky |
90,5 % |
Lipidy - Analytická chemie - Analýza potravin |
90,3 % |
Sacharidy - analýza potravin |
88,9 % |
Stanovení bílkovin (aminokyselin) separačními metodami |
91,3 % |
Stanovení přirozených složek potravin |
89,5 % |
Vitaminy - Analytická chemie - Analýza potravin |
86,3 % |
Vzorkování - analýza potravin |
87,5 % |