Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 49 | Str. 1 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Balení masa a masných výrobků
77,1 %
Biologie potravin a surovin živočišného původu
89,1 %
Bourání masa
79,3 %
Chemické složení masa , Masných výrobků
81,3 %
Cvičení z Technologie masné produkce
90,2 %
Jakost masa, rizika masa
82,8 %
Jateční zpracování
81,5 %
Kompresorový chladící objekt
72,9 %
Masné konzervy
75,9 %
Med - specifikace
78,2 %
Mělnění masa a míchaní díla
72,5 %
Obaly masných výrobků
74,8 %
Operace masné výroby
79,9 %
Porážení - welfare jatečných zvířat
79,5 %
Postmortální změny masa
82,3 %
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce
90,8 %
Přísady do masných výrobků
79,0 %
Produkce a spotřeba masa
82,2 %
Průvodce hovězím masem
72,1 %
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport
88,2 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: