Projektů 49 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Balení masa a masných výrobků |
77,1 % |
Biologie potravin a surovin živočišného původu |
89,1 % |
Bourání masa |
79,3 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Cvičení z Technologie masné produkce |
90,2 % |
Jakost masa, rizika masa |
82,8 % |
Jateční zpracování |
81,5 % |
Kompresorový chladící objekt |
72,9 % |
Masné konzervy |
75,9 % |
Med - specifikace |
78,2 % |
Mělnění masa a míchaní díla |
72,5 % |
Obaly masných výrobků |
74,8 % |
Operace masné výroby |
79,9 % |
Porážení - welfare jatečných zvířat |
79,5 % |
Postmortální změny masa |
82,3 % |
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce |
90,8 % |
Přísady do masných výrobků |
79,0 % |
Produkce a spotřeba masa |
82,2 % |
Průvodce hovězím masem |
72,1 % |
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport |
88,2 % |